A hónap felfedezettje : Dr. Organic Royal Jelly nappali krém

Kombinált és vízhiányos bőrűként nem egyszerű hidratálókrémet találnom, ráadásul most, a tél közeledtével  extra ápolásra is gondolnom kell, az elvárás tehát nem volt kicsi a következő hidratáló krémmel szemben.

A Dr. Organic termékeit kipróbálva azonban úgy érzem, megtaláltam a számomra tökéletes márkát az arcápolásom terén, ezért nem volt kérdés, hogy a téli nappali arckrémem is az ő termékeik közül kerül ki. A mai bejegyzésben bemutatom nektek a Royal Jelly nappali arckrémjét, amely egyedül is szép gondját viseli az én problémás bőrömnek.
Termékleírás 

" Tápanyagokban és aminosavakban gazdag, sejttermelődést segítő méhpempő ideálisan használható az öregedés gátló arcápolásban. Értékes, bioaktív hatóanyagokkal, az öregedés gátló tulajdonságait klinikai tesztekkel igazolt vidrafűvel kombinálva. Gazdag, tápláló krém, ami a mélyebb rétegek közé jutva stimulálja a sejtregenerációt és támogatja a kollagén- és elasztinszintézist.

Kiszerelés: 50ml "


Összetevők


Tapasztalatok 

A natúr termékhez mindig szívesen nyúlok, hiszen tudom, jót teszek velük az egészségemnek, de a Dr. Organic az igényes, üveg tégellyel, s kényelmes, kézbe illő mérettel és formával biztosra megy, hogy a vásárlónak kedve legyen használni ezt a krémet.

A tégelyt kinyitva kellemes mézes illat érződik, amely természetes és nem 'harsány'. A krém maga egy közepesen könnyed állagú krém, teavajhoz közeli színnel.

Állagának köszönhetően könnyen eloszlatható, 3-4 perc alatt teljesen beszívódik. Én mindig körkörös, masszírozó mozdulatokkal viszem fel s így oszlatom el a krémet, egyrészt kellemes, másrészt teszünk róla, hogy minden értékes hatóanyag bejusson bőrünkbe.
Napi egyszeri használat elegendő egy kevert bőrtípus esetén, a száraz területeknek elegendő ápolást nyújt, a T-vonalat nem zsírosítja tovább. Van, hogy nem használom egy-egy nap (...), de nem érzem, hogy ez sokat számítana, ezeken a napokon is ápolt marad a bőr.
Száraz bőrűeknek is elegendő lesz, reggel-este használva nekik is tökéletes nappali krém lehet.

Irritációt, kényelmetlenséget a termék nálam nem okozott, ettől függetlenül első használatnál mindig legyünk óvatosak, mert hiába natúr egy termék, attól még válthat ki irritációt, lehet allergén számodra: pl. én túlérzékeny vagyok  a  100%-os aloe verára, és nem tudom használni az aloe vera géljüket. :)

Némi feszesítő hatást is észrevettem, ez jó hír lehet az idősebb korosztálynak. :)

Megjegyzés

Amióta natúr, mindentől káros anyagtól mentes arcápolási rutinom van, a T-vonalam sokkal kevésbé problémás, elegendő évente egyszer elmennem a kozmetikusomhoz tisztító kezelésre, holott korábban 2-3 havonta járnom kellett. A vegyes, illetve a zsíros bőrtípusúaknak szerintem érdemes kísérletezni a natúr rutinnal, hiszen így kevesebb szennyeződés rakódik le a pórusokban, hosszútávon könnyebb arcápolási rutin alakulhat ki. Lásd, nekem most már elegendő egy nappali arckémet használnom a korábbi kettő helyett, ez nem csak a jó termék miatt van, hanem elsősorban attól, hogy a  a bőröm bár még mindig kombinált, de kiegyensúlyozottabb, kevésbé szélsőséges, már könnyen kezelhető a korábbi káoszhoz képest.

Összességében száraz és kombinált bőrtípusúaknak 30 alatt bárkinek ajánlom nappali krémként! :)

Köszönöm, hogy velem tartottál!  Bátran írd meg a véleményed, akár erről, akár más Dr. Organic termékről! :) Milyen nappali krémre esküsztök?

Comments

Social media...

Follow I own the right for all of the published content on this website including written post and photo-content as well. It's illegal to use my own personal intellectual products without my permission. If you are about to use any content from the website please contact me by email :vallaldmagadblog@gmail.com

Popular Posts