Mini papír-írószer haul :)

 Mostanában vásároltam néhány dolgot a papír-írószerben és ha már úgy is szeptember van, iskolakezdés és miegymás, gondoltam megmutatom nektek a szerzeményeket!:) 

Az ilyen vásárlásokat egyébként mindig Szeptermberre időzítem, ugyanis ilyenkor hihetetlen árzuhanások vannak az iskolába szánt, de megmaradt termkeiknél. Jó példa pl, erre ez a két jegyzetfüzet, az A4-es korábban 12Ł (~4300 ft ) most pedig 3Ł ( ~1100 ft), az A5-ös korábban 10Ł (~3600 ft ) , most 2Ł (~700 ft). Ezek nagy különbségek, a jól időzített vásárlással sokat spórolhatunk a papír-írószereken.Vásároltam levélíró szetteket, szerintem remekül fel lehet dobni egy-egy ajándékot, ha ilyen lapokra írjük a jókívánságokat, valahogy azt sugallják, hogy időt és energiát szántunk az ajándék kiválasztására, sőt, még az apró részletekre is figyeltünk...


Tovább is van! ;)

Két felnőttszínezőt is vettem, az elsőt nyeremnyjátékra szánom majd, a másodikat magamnak. :)
Jó felnőttszínezőt találni nem könnyű, ha valaki éppen keresgél, akkor ajánlom neki a "Fine-art Colouring" kiadásokat, ötletes és változatos, végletekig kidolgozott mintákat foglal magába. Hozzájuk pedig dukál egy jó színesceruza-szett is, (igen, ezt furcsa leírni husznéves fejjel, de akkor is. )
Ez a harmadik szinező egy gyereknek szánt darab, ajándék lesz. A külföldön élőknek tipp: a "wilko" üzleteiben jópofa gyerek foglalkoztatókönyvek vannak. :) 


Ez pedig egy DIY crafting papírgyűjtemény változatos mintákkal. Bármikor jól jöhet. :) 


Ti hogy álltok a felnőtt színezőkkel? Vannak köztetek rendszeres színezők? :D

Megjegyzések

Be social...

Follow

All rights reserved! // Jogvédett tartalom!

I own the right for all of the published posts written by myself including for all of the photos made by myself. It's illegal to use my own personal intellectual products without my permission.

If you would like to use/copy anything contact me onvallaldmagadblog@gmail.com first!
//
Az én írásaim illetve saját magam által készített fotóim, mint saját szellemi termékeim – ahogy mindenki másé – szerzői jogvédelem alatt állnak. Attól, hogy a fotóimat nem vízjelezem, még teljes joggal rendelkezek felettük, attól, hogy nem teszem minden cikkem után oda: "engedélyem nélkül nem felhasználható", még így van.

Ha bármilyen szellemi termékemet szeretnéd felhasználni, minimum, hogy előbb megkeresel ezzel kapcsolatban: vallaldmagadblog@gmail.com !